Over Airport Indoor Parking

De beste en meest klantvriendelijke overdekte parking vlakbij luchthaven Schiphol zijn, dat is de ambitie van Airport Indoor Parking. Dankzij een hypermoderne parkeerfaciliteit, uitgebreide aanvullende diensten en een team gedreven medewerkers, kunnen zowel particuliere als zakelijke vliegreizigers met een gerust gevoel parkeren. Tegen gunstigere tarieven dan op de luchthaven en het gehele jaar door.

Header about us

Een prettig verblijf voor reiziger en auto

Sinds de opening in november 2021, streven wij naar optimaal comfort voor zowel reiziger als auto. Geparkeerde auto’s staan altijd veilig en droog, en blijven dankzij moderne technieken (fotostraat, cameratoezicht en geanonimiseerde sleutelkluis) gegarandeerd schadevrij en worden niet verplaatst.

Ook aan het comfort van de reiziger is gedacht. Om de reis naar en van de luchthaven zo makkelijk mogelijk maken, kan gebruik worden gemaakt van de luxe shuttleservice. In en rondom de parking bieden wij bovendien aanvullende diensten en extra faciliteiten aan, waardoor de tijd bij een eventuele vertraging comfortabel kan worden doorgebracht.

Altijd klantvriendelijk en gastvrij

Het team van Airport Indoor Parking bestaat uit 9 vriendelijke medewerkers, die begrijpen dat je geen zorgen wilt hebben als je op reis gaat. We beschouwen klantvriendelijkheid en gastvrijheid dan ook niet als luxe, maar als vanzelfsprekendheid. Iets wat wordt beaamt door onze tevreden klanten!

Heb je vragen?

Wij staan je graag te woord! Neem contact op via: 085 - 0516 600 of per mail via booking@airportindoorparking.nl