DSC5744

Zakelijk parkeren vlakbij Schiphol

Komt het wel eens voor dat jij of één van jouw medewerkers, onverwachts of volgens planning, op vliegreis moet? Dan is het goed om te weten dat er op steenworp afstand van Schiphol een overdekte, veilige en hypermoderne parking staat waar je altijd terecht kan.

Neem contact op
Indoor parkeren Inclusief shuttleservice
Een vaste, eigen plek 24/7 beschikbaar
Verzamelfactuur Eenvoudige administratie
Eigen portaal Alles onder één login
Pand

Altijd een eigen parkeerplaats bij Schiphol

Airport Indoor Parking is het hele jaar geopend en garandeert 24/7 een beschikbare, overdekte parkeerplaats, inclusief een snelle en comfortabele shuttleservice van en naar de luchthaven.

Flexibele zakelijke parkeermogelijkheden

Lang of kort parkeren? Op structurele of incidentele basis? Eén of meerdere plekken gewenst? Ook voor de zakelijke reiziger bieden wij verschillende mogelijkheden om het vervoer van en naar luchthaven Schiphol zo snel en makkelijk mogelijk te maken. Onze unieke indoor parkeerlocatie ligt in het hart van de Randstad. Direct naast de snelweg A4 en daardoor perfect bereikbaar. Ideaal voor bedrijven uit de grote steden die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor de lange termijn. En met een overzichtelijke verzamelfactuur zijn jouw parkeeracties in één oogopslag inzichtelijk. Geen gedoe meer met losse facturen of bonnen.

Alle luxe faciliteiten voor de zakelijke reiziger

Om jou als zakelijke reiziger zoveel mogelijk comfort te bieden, beschikken wij over meerdere luxe faciliteiten. Zo hebben wij acht EV laadpalen voor de deur staan. Verder heeft Airport Indoor Parking een moderne en ruime lounge, heerlijke koffie van Starbucks, er zijn schone wc’s en wij beschikken over comfortabele werk- en vergaderruimtes. Op die manier kan jij jouw tijd voor vertrek in alle rust zo efficiënt mogelijk benutten. Wij bieden jou maximale service en de optimale klantbeleving. Lees onze klantenreviews maar!

Veelgestelde vragen over zakelijk parkeren

Ja dat kan voor auto's met een type 2/ Mennekes aansluiting. Geef dit op bij je reservering, aan de balie, of tot een dag voor terugkomst vanaf je bestemming. Je kan de kosten per kWh betalen bij ons of je laadpas achterlaten bij onze receptie. De laadpassen van de volgende merken worden geaccepteerd door Airport Indoor Parking: Allego, Blue Corner, BP, Charge IT, Cool Blue, Digital Charging Solutions, DKV, Ecotap, E-Flux, EnBW, Eneco, EVBox, Flow Charging, GreenFlux, Just Plugin, Kuster Energy, Ladenetz.de, Last Mile Solutions, MKB Brandstof, Mobility+, Moobi, MultiTankCard, NewMotion/Shell Recharge, NXT Mobility, Porsche, Q8, ServiceHouse, Shuttel, Trafino, Travelcard, Total, Vandebron, VattenFall, Vissers, XXIMO

Laadpas merken

We doen ons best om je in maximaal 30 minuten van en naar het vliegveld te brengen.

Geen probleem. Wij staan gewoon voor je klaar wanneer je ons belt om op gehaald te worden. Wanneer je bij je reservering de vluchtnummers invult, zien wij de actuele status.

De parkeertarieven zijn afhankelijk van vertrek en terugkomst van jouw vlucht. Als je de datum en tijd van vertrek en terugkomst invult in het reserveringsformulier wordt de prijs voor je berekend.

Je kan jouw reservering direct online betalen via de volgende opties:

  • iDeal
  • CreditCard (Visa, MasterCard, American Express, Maestro)
  • Apple Pay
  • Bancontact

Wij accepteren geen contant geld.

In de mail met de reserveringsbevestiging zit een link waarmee je de reservering kunt wijzigen. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

De extra kosten die wij in rekening brengen zijn hetzelfde als wanneer je direct een reservering voor de desbetreffende periode zou maken. Het verschil daar tussen betaal je. Wij rekenen geen toeslagen of boetetarieven voor latere terugkomst.

Geen probleem. Laat het ons weten en geef direct je nieuwe retourvluchtnummer op. Wij zorgen dat de auto voor je klaar staat en dat wij paraat staan om je op te halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij staan je graag te woord! Neem contact op via: 085 - 0516 600 of per mail via booking@airportindoorparking.nl